Spørgsmål & svar

I vores FAQ har vi samlet en række af de spørgsmål vi hyppigst får. Så kan du stadig få ordnet dine udendørs opgaver og undgå alt bøvlet!

Hos MinVinduespolering er vi ikke bange for at gøre tingene lidt anderledes end de fleste andre servicefirmaer. Derfor forstår vi også, at der nogen gange dukker spørgsmål op fra vores kunder. I FAQ’en finder du både svar på generelle spørgsmål samt spørgsmål relateret til vores ydelser.

Ja det gør vi, også hvis det sner. Regnvand og sne indeholder intet kalk derfor har det ingen påvirkning på pudsningen.

Vi kan godt pudse vinduer i frostvejr. Vejret kan være så barsk, at vandet vil fryse. Men ved hårde minusgrader tilsætter vi sprit til vandet for at forhindre indfrysning.

Regnvand er rent og kalkfrit, vinduer bliver beskidte af alt skidt og snavs der er i luften.

For at vi kan pudse dine vinduer indvendigt, kræver det at vinduerne er frit tilgængelige. Dvs: vindueskarme er ryddet og diverse møbler er minimum 1 meter fra vinduerne.

Skal gardinerne tages ned? Nej, det behøves ikke. Men du må gerne rulle dem op, så vi har fri adgang til hele vinduesfladen.

Vinduerne skal være frit tilgængelige. Hvis der står store planter, cykler, bænke osv. vil vinduet opfattes som blokeret og vil derfor ikke blive pudset.

Det mest optimale er, at få pudset sine vinduer udvendigt, med 4 eller 6 ugers interval og indvendigt hver 2 til 3 måned.

Det er for at dine vinduer forbliver rene og din pris forbliver lav, da tilstanden af dine vinduer reflektere din pris.

Silikone/klistermærker og de rester, de efterlader (f.eks. fra nye vinduer).

Kalk (prøv ikke at bruge haveslangen til at rense vinduerne, da det efterlader kalkrester).

Cement, mørtel, spartelmasse, maling, lak, olie og andre materialer.

Du har ret til servicefradrag for hele beløbet, du betaler for vinduespudsning hos MinVinduespolering.

Når året er omme sender vi dig automatisk en oversigt med det samlede beløb, du har købt ydelser for hos os, så du slipper for at lede efter kvitteringer for hele året. Læs mere her.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.