Kontakt os

Udfyld formularen eller giv os et kald på 41 40 40 26, send en mail til info@minvinduespolering.dk eller udfyld kontaktformularen herunder. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hvorfor vælge os?

Vi er din foretrukne vinduespudser i Aarhus og omegn. Telefonen er åben mellem kl. 07:00 – 23:00 alle dage. Ring eller skriv til os via formularen her.

 • Svanemærket

  I MinVinduespolering går vi op i miljøet og dit indeklima. Derfor bruger vi udelukkende Svanemærkede produkter i vores vinduespudsning. Det sikrer dig en skinnende ren overflade uden skadelige kemikalier, og samtidig bidrager vi til en bæredygtig fremtid. Med os får du rene vinduer med god samvittighed.

 • Interval løsninger

  Med MinVinduespolering behøver du ikke tænke over, hvornår dine vinduer skal pudses næste gang. Vores fleksible interval løsninger betyder, at vi kan tilpasse vores service efter dine behov, uanset om det er ugentligt, månedligt eller sæsonmæssigt.

 • Vinduespudsning året rundt

  Mange overser vinterens påvirkning på vinduer. Snavs og vejsalt kan sløre udsynet. Ved at få pudset vinduerne om vinteren, sikrer du dig ikke kun det bedste udsyn, men også at dine vinduer er beskyttet mod skadelige aflejringer. Med jævnlig pudsning sikrer du klare vinduer hele året rundt.

 • Vinduespudsning ved fraflytning

  Skal du snart flytte? Lad os pudse dine vinduer i forbindelse med fraflytningen. Så er du sikker på, at udlejer ikke kan “sætte en finger” på dine rene vinduer. Kontakt os for at høre mere.