Hvem er bag MinVinduespolering?

Som en ung og dygtig vinduespudser har jeg valgt at starte min egen virksomhed. Efter at have gennemgået en grundig uddannelse på Danmarks eneste vinduespudser skole, er jeg nu blandt de første faglærte vinduespudsere i landet.

Jeg er stolt af at kunne levere kvalitetsarbejde og et håndværk, som jeg står 100% inde for. Mit fokus er altid at levere det bedste resultat til mine kunder, derfor anvender jeg kun professionelt udstyr fra førende leverandører og jeg er altid opdateret med de nyeste teknikker og udstyr til optimering af kvaliteten.

Jeg stræber altid efter at forbedre mig for mine kunder. Ved at starte min egen virksomhed har jeg muligheden for at opbygge en personlig relation til mine kunder og at levere en service, der tilpasses deres individuelle behov.

Planen med min virksomhed er ikke at blive den største på markedet, men lige akkurat stor nok til, at jeg kan fortsætte med at være din lokale vinduespudser med en personlig relation. Vælger du mig som din vinduespudser, kan du forvente pålidelighed, en høj service, udførelse med det bedste værktøj på markedet og en faglært vinduespudser med en passion for sit fag. Jeg glæder mig til at give dig rene vinduer og en positiv oplevelse.

Hvad siger vores kunder?

Vinduespudseren var flink og spurgte om jeg gerne ville vente til lige inden jul. Det sagde jeg ja tak til. Flotte vinduer både ude og inde, så håber jeg får lov at beholde ham. Glædelig jul og godt nytår til jer.

Sødere pudsere findes ikke. De gør et rigtig flot stykke arbejde og er meget venlige og nærværende. Hvis der skulle opstå et problem, sidder nogle meget imødekommende kontorassistenter klar til at hjælpe. Alt i alt en fantastisk service og en god virksomhed, der klart kan anbefales alle, der ønsker at arbejdet bliver udført ordentligt og professionelt.

Jeg fik besøg af Khaled, hvor 10 vinduer blev klaret så fint. det var tiltrængt. synes ikke man går forkert når man vælger Minvinduespolering. Altid professionelle og respektfulde vinduespudser.

Hvorfor vælge os?

Vi er din foretrukne vinduespudser i Aarhus og omegn. Telefonen er åben mellem kl. 07:00 – 23:00 alle dage. Ring eller skriv til os via formularen her.

 • Svanemærket

  I MinVinduespolering går vi op i miljøet og dit indeklima. Derfor bruger vi udelukkende Svanemærkede produkter i vores vinduespudsning. Det sikrer dig en skinnende ren overflade uden skadelige kemikalier, og samtidig bidrager vi til en bæredygtig fremtid. Med os får du rene vinduer med god samvittighed.

 • Interval løsninger

  Med MinVinduespolering behøver du ikke tænke over, hvornår dine vinduer skal pudses næste gang. Vores fleksible interval løsninger betyder, at vi kan tilpasse vores service efter dine behov, uanset om det er ugentligt, månedligt eller sæsonmæssigt.

 • Vinduespudsning året rundt

  Mange overser vinterens påvirkning på vinduer. Snavs og vejsalt kan sløre udsynet. Ved at få pudset vinduerne om vinteren, sikrer du dig ikke kun det bedste udsyn, men også at dine vinduer er beskyttet mod skadelige aflejringer. Med jævnlig pudsning sikrer du klare vinduer hele året rundt.

 • Vinduespudsning ved fraflytning

  Skal du snart flytte? Lad os pudse dine vinduer i forbindelse med fraflytningen. Så er du sikker på, at udlejer ikke kan “sætte en finger” på dine rene vinduer. Kontakt os for at høre mere.