Er vinduespudsning fradragsberettiget?

JA – du kan godt få fradrag på vinduespudsning. Faktisk så er både indvendig og udvendig vinduespudsning fradragsberettiget. Du får det ved selv at indberette det via selvangivelsen på Skat. På siden her kan du læse mere om, hvor meget du er berettiget til, hvad du skal være opmærksom på og hvordan du gør det.

Hvad er vinduespudser fradrag?

Vinduespudser fradrag går under kategorien servicefradrag, som er et fradrag, der kan trækkes fra i personindkomsten og som dermed er skattefrit. Det betyder, at du, når året er omme, har mulighed for at spare penge i skat. Så i virkeligheden kan man sige, at vores i forvejen overkommelige priser på vinduespudsning er endnu mere fordelagtige i sidste ende. Det er ikke kun vinduespudsning du kan få skattefradrag for, men du kan få det på en lang række serviceydelser i og udenfor hjemmet.

Hvor meget kan trækkes fra i SKAT på vinduespudsning?

Man kan få trukket for op til 6.900 kr. pr. person i 2024 fra i skat på vinduespudsning i husstanden, hvis man er over 18 år og skattepligtig. Det er kun den betalende, som kan gøre brug af fradraget.

Et eksempel på vinduespudser fradrag

Men hvad vil det egentlig sige, at man kan få trukket for op til 6.900 kr. pr. person i 2024 fra i skat på vinduespudsning? Det har vi lavet et lille eksempel på nedenfor:

Hvis vi antager, at du som enkeltperson har brugt 2.400 kr. på vinduespudsning på et helt år og har en fradragsværdi på 26% (det afhænger selvfølgelig af din indkomst), så sparer du 624 kr.

2400 kr. x 0,26 = 624 kr.

Hvordan trækker man vinduespudsning fra i SKAT?

Skattefradraget på vinduespudsning trækker du fra ved selv indberette det på Skat.dk, hvor du også kan læse mere om servicefradrag og de generelle betingelser.

For at få servicefradrag skal du være opmærksom på følgende:

 • Du skal være 18 år og skattepligtig.
 • Du kan kun få fradrag for arbejdsløn inklusive moms (ikke for materialer).
 • Du skal betale elektronisk f.eks. med Dankort, MobilePay eller via netbank (ikke med kontanter).

MinVinduespolering hjælper dig med at få styr på fradraget, og derfor sender vi dig automatisk en oversigt med det samlede beløb, du har købt vinduespudsning for hos os, så du slipper for at lede efter kvitteringer for hele året. Det gør det endnu nemmere for dig at indberette vinduespudsning hos Skat.

Hvad siger vores kunder?

Vinduespudseren var flink og spurgte om jeg gerne ville vente til lige inden jul. Det sagde jeg ja tak til. Flotte vinduer både ude og inde, så håber jeg får lov at beholde ham. Glædelig jul og godt nytår til jer.

Sødere pudsere findes ikke. De gør et rigtig flot stykke arbejde og er meget venlige og nærværende. Hvis der skulle opstå et problem, sidder nogle meget imødekommende kontorassistenter klar til at hjælpe. Alt i alt en fantastisk service og en god virksomhed, der klart kan anbefales alle, der ønsker at arbejdet bliver udført ordentligt og professionelt.

Jeg fik besøg af Khaled, hvor 10 vinduer blev klaret så fint. det var tiltrængt. synes ikke man går forkert når man vælger Minvinduespolering. Altid professionelle og respektfulde vinduespudser.

Hvorfor vælge os?

Vi er din foretrukne vinduespudser i Aarhus og omegn. Telefonen er åben mellem kl. 07:00 – 23:00 alle dage. Ring eller skriv til os via formularen her.

 • Svanemærket

  I MinVinduespolering går vi op i miljøet og dit indeklima. Derfor bruger vi udelukkende Svanemærkede produkter i vores vinduespudsning. Det sikrer dig en skinnende ren overflade uden skadelige kemikalier, og samtidig bidrager vi til en bæredygtig fremtid. Med os får du rene vinduer med god samvittighed.

 • Interval løsninger

  Med MinVinduespolering behøver du ikke tænke over, hvornår dine vinduer skal pudses næste gang. Vores fleksible interval løsninger betyder, at vi kan tilpasse vores service efter dine behov, uanset om det er ugentligt, månedligt eller sæsonmæssigt.

 • Vinduespudsning året rundt

  Mange overser vinterens påvirkning på vinduer. Snavs og vejsalt kan sløre udsynet. Ved at få pudset vinduerne om vinteren, sikrer du dig ikke kun det bedste udsyn, men også at dine vinduer er beskyttet mod skadelige aflejringer. Med jævnlig pudsning sikrer du klare vinduer hele året rundt.

 • Vinduespudsning ved fraflytning

  Skal du snart flytte? Lad os pudse dine vinduer i forbindelse med fraflytningen. Så er du sikker på, at udlejer ikke kan “sætte en finger” på dine rene vinduer. Kontakt os for at høre mere.