Vinduespudsning
til perfektion

Effektiv vinduespudsning af professionelle

Vi tilbyder Vinduespudsning

Hos MinVinduespolering stræber vi efter, at dine vinduer er spejlblanke. Vi udfører vores vinduespudsning bæredygtigt og effektivt, så du får mest ud af vores hjælp. Vores vinduespudser trodser alt slags vind og vejr, og sørger altid for at dine vinduer skinner.

Når du vælger et samarbejde med os, er du garanteret en erfaren, pålidelig og professionel vinduespudser. Vi udfører alle opgaver til både private og erhverv. Vi tilbyder vinduespudsning i Aarhus, Brabrand, Malling, Risskov, Tilst, Årslev og omegn.

Få en skræddersyet intervalløsning

Vi tilbyder intervalløsninger til dig, der ønsker mere tid i hverdagen. Vores dygtige vinduespudser skræddersyr en løsning med det bedste udstyr på markedet. Det garanterer, at du får et smukt håndværk – hver gang. Vi gør kun brug af svanemærket rengøringsmidler, så vi sammen kan passe på vores miljø.

For at kunne levere vinduespudsning af højeste kvalitet, bliver vores vinduespudser opdateret med nyeste teknikker og udstyr. Vi lægger stor vægt på personlig relation mellem dig og vores vinduespudser. Du bliver informeret undervejs i hele processen, og får tilbudt rådgivning fra A-Z. Vi gør alt for at du bliver tilfreds med resultatet.

Vinduespudsning ved fraflytning

Skal du snart flytte? Lad os pudse dine vinduer i forbindelse med fraflytningen. Så er du sikker på, at udlejer ikke kan “sætte en finger” på dine rene vinduer. Kontakt os for at høre mere.

Hvorfor skal vi udføre din vinduespudsning?

MinVinduespolering sikrer perfekte resultater – hver gang. Vi udfører din vinduespudsning til mindste detalje. Vi er den rigtige samarbejdspartner til dig, der ønsker at have vinduer rene året rundt.

 • Svanemærket rengøringsmidler
 • Intervalløsninger
 • Skræddersyet løsninger
 • Tæt samarbejde
 • Perfekt håndværk
 • Personlig service

Lad vores dedikerede vinduespudser stå for din vinduespudsning, og vi garanterer et samarbejde, der ikke vil skuffe dig.

Skal du flytte?

Vi sikrer klare udsigter i dit nye hjem fra start. Med avanceret udstyr og miljøvenlige rengøringsmidler tilbyder vores erfarne team skræddersyede løsninger, der gør overgangen til dit nye hjem fuldkommen gnidningsfri.

Få en pris på din vinduespudsning

Vi glæder os til at holde dine vinduer rene. Vi tilbyder en skræddersyet løsning, der opfylder alle dine behov. Kontakt vores vindueseksperter i dag, og få et uforpligtende tilbud på din næste vinduespudsning. Ring til os på telefon 41 40 40 26, udfyld kontaktformularen eller send en mail til info@minvinduespolering.dk.

Hvad siger vores kunder?

Vinduespudseren var flink og spurgte om jeg gerne ville vente til lige inden jul. Det sagde jeg ja tak til. Flotte vinduer både ude og inde, så håber jeg får lov at beholde ham. Glædelig jul og godt nytår til jer.

Sødere pudsere findes ikke. De gør et rigtig flot stykke arbejde og er meget venlige og nærværende. Hvis der skulle opstå et problem, sidder nogle meget imødekommende kontorassistenter klar til at hjælpe. Alt i alt en fantastisk service og en god virksomhed, der klart kan anbefales alle, der ønsker at arbejdet bliver udført ordentligt og professionelt.

Jeg fik besøg af Khaled, hvor 10 vinduer blev klaret så fint. det var tiltrængt. synes ikke man går forkert når man vælger Minvinduespolering. Altid professionelle og respektfulde vinduespudser.

Hvorfor vælge os?

Vi er din foretrukne vinduespudser i Aarhus og omegn. Telefonen er åben mellem kl. 07:00 – 23:00 alle dage. Ring eller skriv til os via formularen her.

 • Svanemærket

  I MinVinduespolering går vi op i miljøet og dit indeklima. Derfor bruger vi udelukkende Svanemærkede produkter i vores vinduespudsning. Det sikrer dig en skinnende ren overflade uden skadelige kemikalier, og samtidig bidrager vi til en bæredygtig fremtid. Med os får du rene vinduer med god samvittighed.

 • Interval løsninger

  Med MinVinduespolering behøver du ikke tænke over, hvornår dine vinduer skal pudses næste gang. Vores fleksible interval løsninger betyder, at vi kan tilpasse vores service efter dine behov, uanset om det er ugentligt, månedligt eller sæsonmæssigt.

 • Vinduespudsning året rundt

  Mange overser vinterens påvirkning på vinduer. Snavs og vejsalt kan sløre udsynet. Ved at få pudset vinduerne om vinteren, sikrer du dig ikke kun det bedste udsyn, men også at dine vinduer er beskyttet mod skadelige aflejringer. Med jævnlig pudsning sikrer du klare vinduer hele året rundt.

 • Vinduespudsning ved fraflytning

  Skal du snart flytte? Lad os pudse dine vinduer i forbindelse med fraflytningen. Så er du sikker på, at udlejer ikke kan “sætte en finger” på dine rene vinduer. Kontakt os for at høre mere.